Λαμπάδα «Πειρατής!» – διακοσμητικό με κάρτα προσωποποίησης

€22,00

Έτοιμος για περιπέτεια! Λαμπάδα με χειροποίητο, διακοσμητικό κουκλάκι Πειρατή! Φτιαγμένο από τσόχα σε διάφορα χρώματα, με ζωγραφιστά ματάκια. Φοράει τσόχινο μαντήλι στο κεφάλι. Το κερί είναι στολισμένο με δίχτυ σε γαλάζιο, θαλασσινό χρώμα και με ύφασμα που προσομοιάζει τα κοράλια του βυθού. Ο Πειρατής είναι διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο. Προτείνεται για τα μικρά αγοράκια έως και τα αγόρια των πρώτων τάξεων του Δημοτικού. Συνοδεύεται από κάρτα προσωποποίησης ώστε κάθε κουκλάκι να γίνει μοναδικό. Την κάρτα την παραλαμβάνεις κενή για να συμπληρώσεις τα στοιχεία που ταιριάζουν στο δικό σου βαφτιστήρι. Δες ένα παράδειγμα:

Όνομα – Βαγγέλης
Θάλασσα – Ιόνιο πέλαγος
Τραγούδι – Δέκα καβουράκια
Συντροφιά στο βυθό – Γιώργος, το ψάρι κλόουν
Χαρακτηριστικά – έξυπνος και γελαστός

Το κερί είναι γνήσιο, ελληνικής κατασκευής και έχει ύψος 33 εκατοστά. Είναι ανάγλυφο, έξτρα αρωματικό με φυτίλι μέχρι τη βάση ώστε να μπορεί να καεί ολόκληρο και να πλημμυρίζει το χώρο με το μοναδικό άρωμά του για πολλές ώρες!

Πρόκειται για 100% χειροποίητη δημιουργία, οπότε η λαμπάδα που θα φτάσει στα χέρια σου ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετική από αυτήν της φωτογραφίας. Αυτό ισχύει για όλα τα χειροποίητα. Και αυτό είναι το μαγικό! Κάθε αυθεντική δημιουργία soφαν είναι μοναδική, φτιαγμένη με αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα!

Όλες οι χειροποίητες λαμπάδες soφαν έρχονται σε ιδιαίτερη συσκευασία δώρου!

Εξαντλήθηκε

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γράψε την πρώτη κριτική! “Λαμπάδα «Πειρατής!» – διακοσμητικό με κάρτα προσωποποίησης”