Χρονιά ζαχαρωτή! – γούρι 2017

€12,00

5.00 από 5
Γούρι σε σχήμα «γραμματόσημο» για να στείλεις τις ευχές σου!
Γλυκιές, ζαχαρωτές ευχές για τη νέα χρονιά φέρνει το γούρι – κέρασμα. Εδώ η καρδιά είναι το κερασάκι! Ένα cupcake για μια γλυκιά χρονιά. Ένα γούρι που στόχο έχει να διώξει κάθε πίκρα μακριά! Για να το χαρίσεις σε όποιον έχει περάσει δύσκολες στιγμές αλλά και στον φίλο, τη φίλη, τη μαμά, σε όποιον του αρέσει η μαγειρική και ιδιαιτέρως η ζαχαροπλαστική!
Κάθε χειροποίητο γούρι, από τη νέα συλλογή του soφαν, έχει σε διακριτική θέση το «2017». Έχει κι ένα ματάκι και μια καρδιά. Μπορεί και περισσότερα! Η καρδιά και το μάτι παίρνουν διάφορους «ρόλους»! Όλα τα σχέδια ετοιμάστηκαν με την ευχή «το 2017 να κυριαρχήσει η αγάπη». Επιτέλους… Πίσω από τη σύνθεση κάθε σχεδίου κρύβεται μια διαφορετική σκέψη. Σκέψου τον παραλήπτη και διάλεξε αυτό που του ταιριάζει. Το γούρι μπορεί να κρεμαστεί στο δέντρο σαν στολίδι, αλλά έχει σχέδιο που μπορεί να διακοσμεί το σπίτι όλο το χρόνο.
Διαστάσεις: φουσκωτό μαξιλαράκι 9 Χ 9 εκ.
Διακόσμηση: κορδέλα, κουρελάκια, καμπανάκι και στο πίσω μέρος τσόχα σε διάφορα χρώματα.
Πρόκειται για χειροποίητη δημιουργία, οπότε το δικό σου γούρι ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετικό από αυτό της φωτογραφίας, όπως και κάθε χειροποίητο.
Κάθε δημιουργία soφαν φτάνει στην πόρτα σου σε μια πρωτότυπη, χριστουγεννιάτικη συσκευασία δώρου! Φάκελος-δέμα με γραμματόσημα, κατευθείαν από το Βόρειο Πόλο!

Εξαντλήθηκε

1 κριτική για Χρονιά ζαχαρωτή! – γούρι 2017

  1. ΘΑΛΕΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ
    5 από 5

    (επιβεβαιωμένος κάτοχος):

    Super!

Γράψε μία κριτική!