«Τα καλύτερα έρχονται!» – γούρι 2017

€12,00

5.00 από 5
Γούρι σε σχήμα «γραμματόσημο» για να στείλεις τις ευχές σου!
Σε μια ανάλαφρη σαΐτα φορτώθηκε η νέα χρονιά. Και έρχεται! Ένα γούρι για να το χαρίσεις σε όποιον έχει ανοιχτούς λογαριασμούς, σε όποιον έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια και θέλει την ευχή σου και τη θετική σου σκέψη. Σε όποιον έχει ανάγκη μια θετική ματιά! Η σαΐτα είναι «ζωγραφισμένη» στο τετράδιο της αριθμητικής, με τα τετραγωνάκια. Τα γούρια αυτής της σειράς μπορείς να τα χαρίσεις στη δασκάλα, το δάσκαλο, το βαφτιστήρι, σε όποιον σχετίζεται με το σχολείο, τα μαθήματα, τα διαβάσματα, τα μαθηματικά!
Κάθε χειροποίητο γούρι, από τη νέα συλλογή του soφαν, έχει σε διακριτική θέση το «2017». Έχει κι ένα ματάκι και μια καρδιά. Μπορεί και περισσότερα! Η καρδιά και το μάτι παίρνουν διάφορους «ρόλους»! Όλα τα σχέδια ετοιμάστηκαν με την ευχή «το 2017 να κυριαρχήσει η αγάπη». Επιτέλους… Πίσω από τη σύνθεση κάθε σχεδίου κρύβεται μια διαφορετική σκέψη. Σκέψου τον παραλήπτη και διάλεξε αυτό που του ταιριάζει. Το γούρι μπορεί να κρεμαστεί στο δέντρο σαν στολίδι, αλλά έχει σχέδιο που μπορεί να διακοσμεί το σπίτι όλο το χρόνο.
Διαστάσεις: φουσκωτό μαξιλαράκι 9 Χ 9 εκ.
Διακόσμηση: κορδέλα, κουρελάκια, καμπανάκι και στο πίσω μέρος τσόχα σε διάφορα χρώματα.
Πρόκειται για χειροποίητη δημιουργία, οπότε το δικό σου γούρι ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετικό από αυτό της φωτογραφίας, όπως και κάθε χειροποίητο.
Κάθε δημιουργία soφαν φτάνει στην πόρτα σου σε μια πρωτότυπη, χριστουγεννιάτικη συσκευασία δώρου! Φάκελος-δέμα με γραμματόσημα, κατευθείαν από το Βόρειο Πόλο!

Εξαντλήθηκε

1 κριτική για «Τα καλύτερα έρχονται!» – γούρι 2017

 1. Αρίστη
  5 από 5

  (επιβεβαιωμένος κάτοχος):

  Το παρέλαβα χτες με σκοπό να το κάνω δώρο σε μια φίλη – θα δυσκολευτώ να το αποχωριστώ! Λατρεύω το αισιόδοξο μήνυμα και το σχέδιο! Είναι λίγο πιο μεγάλο και λίγο λιγότερο φουσκωτό από ό,τι υπολόγιζα, αλλά είναι καταπληκτικό!

  • Φανή

   :

   Χαίρομαι που σου άρεσε Αρίστη! Ευχαριστώ και για το σχόλιο! Προσπαθώ, όσο το δυνατόν, μέσα από τις φωτογραφίες να σας δείχνω λεπτομέρειες από τις δημιουργίες μου. Γράφω και τις διαστάσεις στην περιγραφή… Αλλά! Δεν σκέφτηκα να φωτογραφίσω και το πάχος! Θα το κρατήσω σαν σημείωση για επόμενη φωτογράφιση. Φ. :)

Γράψε μία κριτική!