Σετ 2 λαμπάδες «Μισό-μισό!» – μαγνητάκια

€29,00

Δύο λαμπαδάκια αχώριστα. Πάνε μαζί! Και συνθέτουν ένα σπιτάκι για δύο. Γκρι και ροζ, ροζ και γκρι, το ένα λαμπαδάκι συμπληρώνει το άλλο. Ιδανική επιλογή για ζευγάρια. Ένα σπιτάκι μισό-μισό, που δεν χωρίζει ποτέ! Κομψά, τετράγωνα λαμπαδάκια με χειροποίητο ξύλινο σπιτάκι κομμένο στη μέση. Με ζωγραφισμένη σκεπή και μια χειροποίητη, μεταλλική πόρτα-καρδιά κομμένη στα δύο. Ιδιαίτερο σετ λαμπαδάκια, για ζευγάρια, μελλόνυμφους και παντρεμένους. Σημαντικό! Η τιμή αφορά το σετ με τα 2 λαμπαδάκια. Είναι αχώριστα!

Τα κεριά είναι γνήσια, ελληνικής κατασκευής και έχουν ύψος 21 εκατοστά. Είναι ανάγλυφα, έξτρα αρωματικά με φιτίλι μέχρι τη βάση ώστε να μπορούν να καούν ολόκληρα και να πλημμυρίζουν το χώρο με το μοναδικό άρωμά τους για πολλές ώρες!

Πρόκειται για 100% χειροποίητες δημιουργίες, οπότε οι λαμπάδες που θα φτάσουν στα χέρια σου ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετικές από αυτές της φωτογραφίας. Αυτό ισχύει για όλα τα χειροποίητα. Και αυτό είναι το μαγικό! Κάθε αυθεντική δημιουργία soφαν είναι μοναδική, φτιαγμένη με αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα!

Όλες οι χειροποίητες λαμπάδες soφαν έρχονται σε ιδιαίτερη συσκευασία δώρου!

Εξαντλήθηκε

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γράψε την πρώτη κριτική! “Σετ 2 λαμπάδες «Μισό-μισό!» – μαγνητάκια”