Λαμπάδα «Ψάρι!» – μενταγιόν από κεραμικά στοιχεία

€16,00

Μοναδική λαμπάδα με ιδιαίτερο χρώμα, θαλασσινό «άρωμα» αλλά και με ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό μενταγιόν! Ένα κεραμικό ψάρι με ζωγραφιστές λεπτομέρειες, κρεμασμένο σε κορδόνι. Τη διακόσμηση του μενταγιόν συμπληρώνουν κεραμικές χάντρες σε ταιριαστές αποχρώσεις. Είναι μακρύ μενταγιόν που περνάει πάνω από το κεφάλι αλλά έχει και κούμπωμα στο πίσω μέρος, με θηλίτσα και κεραμική χάντρα σε φυστικί χρώμα. Μια ξεχωριστή λαμπάδα, με δωράκι που θα φορεθεί όλο το χρόνο. Προτείνεται για τα μεγαλύτερα κορίτσια, και γυναίκες όλων των ηλικιών.

Το κερί είναι γνήσιο, ελληνικής κατασκευής και έχει ύψος 34 εκατοστά. Είναι ανάγλυφο, έξτρα αρωματικό με φιτίλι μέχρι τη βάση ώστε να μπορεί να καεί ολόκληρο και να πλημμυρίζει το χώρο με το μοναδικό άρωμά του για πολλές ώρες!

Πρόκειται για 100% χειροποίητη δημιουργία, οπότε η λαμπάδα που θα φτάσει στα χέρια σου ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετική από αυτήν της φωτογραφίας. Αυτό ισχύει για όλα τα χειροποίητα. Και αυτό είναι το μαγικό! Κάθε αυθεντική δημιουργία soφαν είναι μοναδική, φτιαγμένη με αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα!

Όλες οι χειροποίητες λαμπάδες soφαν έρχονται σε ιδιαίτερη συσκευασία δώρου!

Εξαντλήθηκε

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γράψε την πρώτη κριτική! “Λαμπάδα «Ψάρι!» – μενταγιόν από κεραμικά στοιχεία”