«Η πρώτη λαμπάδα» – προσωποποιημένο διακοσμητικό με αφιέρωση

€22,00

Του έδωσες το όνομά του. Χάρισέ του και την πρώτη του λαμπάδα με το όνομά του! Ξύλινη καρδιά με ζωγραφισμένο το όνομα του παιδιού. Σε αποχρώσεις του ροζ για κοριτσάκι και σε αποχρώσεις του γαλάζιου για αγοράκι. Για να κρεμαστεί στην κούνια, στην πόρτα, στον τοίχο. Στο πίσω μέρος της καρδιάς μπορώ να σου γράψω, αν θες, και μια μικρή αφιέρωση. Σημαντικό! Στις σημειώσεις της παραγγελίας γράψε το όνομα του παιδιού π.χ. καρδιά: Κατερίνα. Αν θες αφιέρωση γράψε μου το ακριβές κείμενο π.χ. «Η πρώτη σου λαμπάδα, από τη νονά Ελίνα με αγάπη! 2017»

Το κερί είναι γνήσιο, ελληνικής κατασκευής και έχει ύψος 34 εκατοστά. Είναι ανάγλυφο, έξτρα αρωματικό με φιτίλι μέχρι τη βάση ώστε να μπορεί να καεί ολόκληρο και να πλημμυρίζει το χώρο με το μοναδικό άρωμά του για πολλές ώρες!

Πρόκειται για 100% χειροποίητη δημιουργία, οπότε η λαμπάδα που θα φτάσει στα χέρια σου ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετική από αυτήν της φωτογραφίας. Αυτό ισχύει για όλα τα χειροποίητα. Και αυτό είναι το μαγικό! Κάθε αυθεντική δημιουργία soφαν είναι μοναδική, φτιαγμένη με αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα!

Όλες οι χειροποίητες λαμπάδες soφαν έρχονται σε ιδιαίτερη συσκευασία δώρου!

Εξαντλήθηκε

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Γράψε την πρώτη κριτική! “«Η πρώτη λαμπάδα» – προσωποποιημένο διακοσμητικό με αφιέρωση”